ZArchiver - Gerçekten Harika Bir Program mı?

 Dosya arşivleyici, geliştirilmiş depolama veya aktarım için sıkıştırılmış dosya koleksiyonunu tek bir arşiv dosyasında veya bir dizi arşivlenmiş dosyada birleştiren bir uygulamadır. Bu arşivlerden bilgi almak için en yaygın uygulama ZArchiver'dır. Bu yazılım, ZLib Corporation tarafından geliştirilen açık kaynaklı Z Archive yazılımına dayanmaktadır. Dosya arşivleme genellikle veriler genellikle aceleyle ve bazen de kullanıcının izni olmadan alındığında yapılır. Dosya arşivleme, hem ev bilgisayarları hem de iş bilgisayarları için kullanışlıdır.

Pek çok bilgisayar kullanıcısının temel sorunlarından biri, Z Mimarilerinden bilgi çıkarmaktır. Z Archiver, Z Architectures'dan hem metin hem de video çıkarma yeteneğine sahiptir. ZArchiver geliştiricileri, Z depolarının küçük arşivlere bölünmesi gerçeğinden yararlandı. ZArchitectures'den ses dosyalarının çıkarılmasını sağlamak için, ayrı bir indirme olarak özel bir ses çıkarma uygulaması mevcuttur.


ZArchiver, FTP, SFTP, NFS gibi farklı yöntemler kullanarak yedek arşiv oluşturma yeteneğine sahiptir. Ayrıca dosyalara göz atabilir ve istenmeyenleri silebilir. Zarchiver pro'nun bir başka kullanışlı özelliği de, Z Architectures'ı açmanıza ve uygulamayla ilişkili tüm gizli dosyaları listeleyerek uygulamaların daha iyi yönetilmesine izin vermesidir.


ZArchiver pro apk, sıkıştırılmış klasörlerin yönetimi söz konusu olduğunda çeşitli seçenekler sunar. Zip dosyaları uzantısı, sıkıştırılmış dosyaları yönetmeyi çok kolaylaştırır. Zip dosyasının adını değiştirebilir, dosyaya bir uzantı ekleyebilir, yeniden adlandırabilir veya konumunu değiştirmek için silebilirsiniz. Bir zip arşivi oluşturduğunuzda, Z Archiver optimize edilmiş ve seçici bir yedekleme oluşturacaktır. Sıkıştırılmış klasörünüzün sıkıştırılmış boyutu, sıkıştırmadan sonra yaklaşık %30 oranında azalacaktır.


Sıkıştırılmış dosya biçimlerinin yanı sıra Z Archiver, Zip, RAR, DVD, Video ve Müzik arşiv biçimlerini de yönetebilir. Video arşiv türleri, filmlerinizi yedeklemenizi sağlar. Z Archiver, JPG, PNG, AUDIO ve AVI formatındaki dosyaları sıkıştırabilir. Bu arşiv yönetimi uygulaması, kullanımında esneklik sunan gelişmiş bir arayüze sahiptir. Videonuzu tercihlerinize göre sıkıştırabilirsiniz.


Zarchiver pro, klasörleri kullanmanıza ve dosyaları klasörler biçiminde arşivlemenize olanak tanır. Yeni bir klasör eklemek için önce "Ekle" seçeneğine tıklayın, ardından menüden klasörü seçin ve son olarak ekranın sol köşesine klasörün yolunu ekleyin. Z Archiver, seçilen dizinler ve alt dizinler içinde otomatik olarak alt klasörler oluşturacaktır. Dosyaları "Ekle" penceresine sürükleyip bırakarak da ekleyebilirsiniz.


Sıkıştırma sihirbazı, bir sıkıştırma işi yaparken farklı adımlarda size yol gösterir. Dekompresyon işine başladıktan sonra "Göster" butonuna tıklayarak ilerlemeyi görüntüleyebilirsiniz. Z Archiver uygulaması ayrıca arşiv dosyalarını sıkıştırma ve sıkıştırmayı açma şeklini özelleştirmek için çeşitli seçenekler sunar. Z Archiver'da boyut, hız ve diğer parametrelere göre dosyaları sıkıştırma seçenekleri gibi çeşitli seçenekler mevcuttur. Yalnızca belirli kişilerin bir Z arşivleyici uygulamasını açmasına izin vermek, alt etiketler oluşturmak ve geçici klasörler oluşturmak gibi daha birçok seçenek vardır. Yerleşik zamanlayıcı da sizin için işler oluşturabilir.


ZArchiver ücretsiz bir sürüm olarak sunulur ve sınırlı özelliklerle birlikte gelir. Bu ek özelliklere ihtiyacınız varsa, bunları almak için tam sürümü satın alabilirsiniz. Z Archiver'ın kullanımı çok kolaydır ve arayüz, açma işleminde hızlı bir şekilde gezinmenizi sağlar. Ayrıca, program, seçtiğinizde dekompresyonu otomatik olarak yapan bir otomatik zamanlayıcıya sahiptir. Bu nedenle, dosyalarınızı yedeklemek veya Z Archiver'ı kuruluşunuzun sisteminin bir parçası yapmak istiyorsanız, bu program göz önünde bulundurulması gereken iyi bir programdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Spotify Premium apk 2021 version #android

VSCO Apk modded

Ankara Eşya Depolama